Udělal jsem chybu

cs v kategorii family • 1 min. čtení

Nikoliv tím, že jsem požádal o ruku. To aby bylo jasno. 🙂

Lenka má své ego. Sice s malým „e“, oproti mému s velkými všemi písmeny, ale má. Ve výsledku všichni máme. A na žádné se nesahá. I malinkaté ego může kousnout zpět a přinést katastrofu. No a já Lenčino ego přímo smáčknul!

Jednoho dne jsme naskočili do auta a jeli na výlet. Lenka řídila, jako obvykle. Přeci jen, auto je její. No a taky osobně nejsem ani nedělní řidič, nýbrž výletnický, jak jsem si sám pojmenoval. Tj. řídím pouze na dovolené, kde si auto půjčím. Což je maximálně jednou za rok, spíš méně.

Takže takhle si to tedy jedeme a já si dovolil říct, že se necítím bezpečně. Už si vlastně nepamatuji, co se přesně stalo, rozhodně výsledek je jasný. Od té doby, když někam jedeme autem, nejsme nikde včas. Protože řídím já. Lenka si do řízení kecat prostě nenechá.






6 reakcí

Nezlob se, ale...přesně tyhle poznámky od chlapů jsou nejhorší. Poznámky na řízení. Ženy obecně (tedy aspoň většina v mém okolí včetně mě) jsou co se řízení týče citlivé. Všude se to hemží samými předsudky, že ženy řídí prostě hůř.
No a pak přijde chlap a stačí jedna nemístná poznámka a je vymalováno.

Jakože nic proti tobě. To je spíš obecně akce a reakce. ;) Uff, nějak jsem se zapomněla O:-)

Přeji hezký večer
…ARI
<a href="http://www.aridrobna.com">Ariino šeptání do větru</a> Bylo by dobré si v klidu vysvětlit, co se stalo a proč ses tak cítil. Nemusí to nutně být nejapná poznámka, ale oprávněná obava plynoucí třeba z toho, že pokud člověk zrovna netočí koláčem, vnímá rychlost a dynamiku jízdy jinak.
Tohle by rozumného, seběvědomého řidiče/řidičku naštvat nemělo. vsichni kdo kdy jeli s Lenkou te chapou ;) Hm, to mi připomíná situaci, kdy se můj manžel, ještě v době před svatbou, veřejně vyjádřil, že dokáže košile žehlit lépe než já.. A to dělat neměl :D



ona: Nebojíš se, že se vybouráme?
já: Když se zabiješ, nechci žít.




Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family