Kandidatura na prezidenta Galaxie

cs • 2 min. čtení

Zašel jsem si na školení prezentačních dovedností. Dostali jsme úkol vžít se do kandidáta na prezidenta, který má za 20 minut přednést projev k národu. Přičemž kandidát by měl říci své jméno, pozici a dobu u firmy, jak velký tým vede, tři nejsilnější a jednu nejslabší stránku osobnosti a proč jsem právě on je vhodným kandidátem. To celé do tří minut.

Nevěděl jsem, jak to pojat, tak jsem zkusil, co mi jde – podat to jako největší kravinu. Myslel jsem, že by mi to mohlo pomoct snížit trému před kamerou… Každopádně si dovoluji moji kandidaturu zveřejnit. Kdo ví, třeba mi to vyjde. :-) Mimochodem jakákoliv podobnost s přednáškou od Geroge Clooney jsou výsledkem nekonečné nepravděpodobnosti.


Statisticky může být pouze jeden člověk prezidentem galaxie. – V jeden moment. – – A tím bych měl být já.

Proč? – Představte si člověka, který spoustu let, číselně 42 – milionu let, vystřídal mnoho vedoucích pozic. Pozice jako CEO Googlu. Či lukrativnějšího Seznamu. Šéfkuchaře v restauracích typu La Gare a podobných kvalit. Představte si ho také v pozici majitele povedeného Cocoa Runners. Nebo jako vrchního „páliče“ v předních whisky destilerkách jako Ardbeg. Představte si ho také jako vašeho vedoucího ve vašem zaměstnání.

Máte? – Super. K tomu všemu si představte tohoto člověka, jak rozlouskl nejdůležitější otázku. A není to ta otázka života, vesmíru a vůbec. Je to otázka „co ženy skutečně chtějí?“ Čímž jako první člověk má možnost rozumět všem obyvatelům galaxie. – Nyní celou vaši představu podtrhněte tím, jak je tento člověk od přírody moudrý a má touhu všemu porozumět.

Líbí se vám tato představa? Představa, jak moudrý člověk s pochopením pro všechny díky své bohaté praxi rozhoduje za vás na postu prezidenta galaxie? – Pak chcete volit Marvina. Chcete volit mě. Volební lístek číslo 42.






Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family