Tak nám zrušili Posterous

cs • 1 min. čtení

Co se dá dělat, musím o dům dál. Na jednu stranu mě to štve, protože se nechci starat o nějaké převody dat. Na stranu druhou naopak převedu svoje texty konečně (snad) na něco použitelnějšího. Totiž, nevím zda to bylo pouze u mne, ale Posterous se mi načítal neúnosně dlouho a ve webovém rozhraní se mi nepracovalo zrovna nejlépe.

Hledal jsem tedy službu, kam se přesunu. Podíval jsem se na ty profláklé – Blogger a Wordpress. Říkal jsem si, že Blogger by to mohl vyhrát. Přeci jen to je Google, od kterého používám spokojeně spoustu služeb. Ale nevyhrál. A ani Wordpress. Služby se mi nelíbí, nemluvě o složitosti převodu.

Není tedy asi divu, že jsem si založil účet na Posthaven. Líbí se mi to mnohem více, než Posterous. Vychází to z něj. Slibuje věčnost. Import Posterousu je na jedno kliknutí úplně se vším. Paráda. Doporučuju zkusit, pokud jste na Posterous a ještě nemáte převod zařízen. Ale rychle, zbývají už jen dva dny.

A jelikož jsem tvorem líným a nemám nakonfigurovanou vlastní URL, musíte si sami upravit adresu ve své záložce a RSS čtečce na http://horejsek.posthaven.com. :)






2 reakce

Last forever... to mi připomíná důchodové pilíře.
Měsíční poplatek 5 dolarů by mohl jejich životnost prodloužit, ale pro leckoho bude pihou na kráse, když píše jen zřídka, nebo když píše hlavně blbosti.

A není to škoda, stěhovat se ze služby na službu, nemít ani vlastní doménu a bát se, kdy to služba zabalí a já budu muset migrovat dál? Přece jen, rozeběhnout si svůj WP na své doméně je záležitost chvíle a několika stovek ročně.



Poslední příspěvky

cs Jakou knihu čteš?, October 12, 2024 in family
cs V kolik chodíte spát?, September 29, 2024 in family
cs Neposedné miminko, September 8, 2024 in family
cs Autosedačka, August 28, 2024 in family
cs Psí období, August 11, 2024 in family