Představení rodině

cs v kategorii family • 3 min. čtení

Taky vás štvalo, když se vás doma ptali „tak co holky?“ Aspoň v případě kluků. Mě děsně. Jako dítě jsem vůbec nevěděl, proč bych měl nějaké holky vůbec řešit. Vždyť si mohu hrát aniž bych musel nějakou holku vodit za ruku. Kór když je po cestě tolik překážek!

Uznávám, byl jsem divné a/nebo opožděné dítě. Přeci jen, i na diskotéku chodili všichni dřív. Mne se museli doma v šestnácti ptát, zda už taky nepůjdu s ostatními vrstevníky. Až v sedmnácti se jim podařilo mne tam vyhnat. Brácha naopak už v třinácti loudil, kdy ho tam pustí.

Za to jsem se ale rychle osamostatnil. V osmnácti jsem se postavil na vlastní nohy a odešel do Prahy. První roky jsem se věnoval pouze programování, po čemž asi téma holek doma vzdali a už se na nic neptali. Tak moc holky u mne vzdali, že i když jsem se poprvé o Lence zmínil mé rodině v e-mailech z cest, nikdo na ten fakt nezareagoval.

Nikdo nic neřekl!

Konečně jsem se dostal do stavu, kdy bych tedy chtěl otevřít téma holky. A nikdo se na nic neptal ani potom, co jsem Lenku zmiňoval víc a víc. Podařilo se mi něco, co jsem vůbec nečekal. O holkách se nemluvilo.

Doma prostě čekali, až přijdu a řeknu tedy osobně sám od sebe. Dali mi to sežrat. :-)

Jelikož jsme už spolu bydleli a měli společný účet, bylo na čase udělat také seznamovací kolečko. Trochu jsem se toho bál. Ze strany rodičů Lenky, jak budu zpovídán na všechno možné. Ze strany mé rodiny, jak budou Lence ukazovat nějaké trapné fotky a dávno zapomenuté nepříjemné příběhy.

A ono nic!

Při obědě s Lenčinými rodiči si povídali sami a já vlastně jen tiše jedl. Ani na jedné straně se neukazovaly fotky, ani nevyprávěly příběhy, co jsme dělali, když nám byl rok. Vlastně nejvíc jsem to schytal při návštěvě rodičů kamaráda ze střední, kam jsme jeli pro mé zapomenuté kolo. Tam mají na mne dva příběhy a oba vytáhli!

První o mém umu vaření. Aneb když jsem volal kamarádce, co to je žemle, že to nemohu v obchodě najít. A druhá, kdy jsem při sjezdu v lese zařval na celý les kvůli natrhlému očku na fungl novém tričku.

Dokonce zvládli perfektně i výslech, který jsem tak nějak očekával od našich rodičů…


Tím bychom měli druhý checkbox na zkoušku našeho vztahu.

[x] Sestěhování se k sobě
[x] Seznámení s rodinou
[ ] Vedení společné domácnosti
[ ] Dohodnutí jak bude otočen toaletní papír
[ ] První dítě
[ ] Koupě červeného Ferrari






3 reakce

Toaletni papir ma jedine logicke reseni! @Pilnik Jaké? :-) Jasné ne - stojací držák. A je doma klid. V našem případě je držákem pouhá země 😂




Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family