Zpověď Lenky

cs v kategorii family • 3 min. čtení

Bez Lenky. Po tom, co jsem se k ní začal chovat hezky.

O Silvesteru jsem se rozhodl Lenku milovat a tak jsem začal hned na Nový rok. Lenka je abstinent, pila tedy rychlé špunty. Povím vám, je to svinstvo! Díky tomu si vysloužila něco horšího, než kocovinu. Pokud si u zrcadla s kocovinou říkáte, že už nebudete pít, při tomhle byste říkali přesný opak!

Udělal jsem první romantické gesto do nového roka. Připravil snídani do postele. Uvařil černý čaj a podal zbytek suché bagety z oslavy. Lenka byla v sedmém nebi. Vlastně moje předchozí chování mi zaručilo, že cokoliv udělám, bude viděno jako velkorysé romantické gesto! (Ale nikomu takovýto postup nedoporučuji. Ženy obecně nejsou jako Lenka. A proto ji mám.)

Lenka si ničeho ale nevšimla.

Sám jsem se snažil najít možnost s ní být. Vzal ji na romantickou večeři. Dokonce hned v lednu jsem strávil všechny možné celé víkendy pouze s Lenkou!

Lenka si stále ničeho nevšimla.

V únoru jsme jeli spolu a s jednou kamarádkou na víkend sáňkovat. Bylo to vlastně stejné jako předchozí víkendy, jen jsme u toho blbli v lese na sáňkách ještě s někým jiným.

Lenka si začala všímat, že se něco děje.

Bydlel jsem s přáteli a chtěl tak žít ještě nějakou chvíli. Ale čas s Lenkou mne donutil status quo zrušit a začít připravovat můj byt na společné bydlení. Lenky jsem se ptal na různé nápady k rekonstrukci. Zatím jsem to prezentoval jako názory z ženské strany.

Při navrhování koupelny jsem si udělal výlet do SIKA a Lenku vzal s sebou. Zase z podobných důvodů, aby nevěděla, že ji beru, aby si vlastně koupelnu vybrala. Ještě po schůzce se smála, jaká to byla sranda si hrát na pár.

Taky jsem se smál, ale z jiného důvodu. :-)

Lenka si stále nevšimla, ale její tělo ano. Onemocněla.

Lenka málokdy onemocní, opravdu jen výjimečně. A tělo si všimlo, že se něco děje, čeho si hlava nevšímala. Srdce nemá moc možností a tak pomohlo aspoň přivodit rýmičku. V posteli měla tak možnost víc přemýtat nad nesmrtelností chrousta. A našeho vztahu.

To pomohlo. Po nemoci si už stěžovala klientkám na jógalish (edit: po přečtení jsem dostal pohlavek, jak je možné, že si stále nepamatuji, že cvičí pilates!) cvičení, že za absenci z důvodu nemoci mohu já!

Potom jsme jeli na taneční festival do Bratislavy. Jen my dva, spolu. Vrátit se ke společným dovoleným.

Lenka konečně pochopila, o co jde, a zapsala si do deníčku, že mne také miluje.

Ženám to občas holt trochu víc trvá. :-D

Každopádně od té doby si užíváme společný život, ale hlavně… hlavně děláme blbosti. A o těch budu psát v této nové kategoii family. :-)








Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family