Jak jsme se brali

cs v kategorii family • 2 min. čtení

Oddávající musel po naší svatbě spěchat na další a nemohl si tak dovolit ani minutu zpoždění. To nám hrálo do karet, protože rádi dodržujeme slíbené termíny. Připravili jsme si přesný harmonogram svatby a u všech pozvaných tak apelovali na jeho dodržení. Fotograf nám časovou přesnost jako jediný nevěřil. Aspoň nikdo jiný se neodvážil něco takového vyslovit.

Měl pravdu, na minutu přesně to nebylo – nevěsta čekala už patnáct minut připravená. Lenka se mi před obřadem nudila! Obřad a gratulaci jsme zvládli taky o patnáct minut dřív. To nám dalo čas sfouknout focení ještě před oběděm, než se zabryndáme. Oběd včetně konce byl přesně na čas. Po obědě následovala malá pauza na kafíčko, aby se stihl připravit prostor pro první tanec. Tohle nebyl nejlepší krok. Zdá se, že pauzy na kafe jsou zárodkem všech zpoždění!

Sladké je naopak řešení jak zpoždění zkrátit. Po obřadu a obědě s rodinou a přáteli jsme pozvali několik našich oblíbených salsa tanečníků. Chtěli jsme, aby přišli včas, takže jsme to promovali stylem „dort se rozdává přesně na začátku párty a bude dostupný do vyprodání zásob“. Všichni přišli včas!

Vše jsme měli v krásném dřevěném podkroví s terasou a výhledem do zeleného údolí. Předpověď nám slibovala déšť, ale nakonec se počasí taky přizpůsobilo našemu harmonogramu. Mohli jsme uvnitř tancovat a venku relaxovat s krásným výhledem na západ.

Prostě všechno bylo super.

Skoro všechno…

U obřadu s námi byl Bůh. Nejsme věřící, naopak. Bohužel úřady nemají v oblibě vycházky, natož v sobotu. V horším případě se budou vykrucovat; v tom lepším vám nasadí vysokou cenu. Bylo lepší si pozvat benevolentní církev…

Na druhou stranu, během obřadu nám projížděl vlak, letělo letadlo a v okolí bourali sbíječkou. Svěděk nám tam zkusil doběhnout a říct, aby na půl hodiny přestali. Po obřadu během focení bylo ticho. Asi slyšeli za půl hodiny. Takže nikdo o tom Bohu stejně neslyšel.

Co jsme naopak slyšeli byla diskotéka od sousedů. Samo o sobě by to bylo skoro ještě milé, jenže žánr byl slovenský hip hop. V pět ráno. Vlastně jsem ho slyšel jen já a Lenku jsem vzbudil bouhcáním do zdi. Hned první ráno v manželském svazku mě už neměla ráda…

Ale to už je holt manželský život. :-D Tak vydařený svatební den jsme si ani nepředstavovali. :-)








Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family