Paměť v těhotenství

cs v kategorii family • 2 min. čtení

Dnes to bude o pár náhodných příbězích, které jsem zaslechl. Ne že by se staly nutně u nás doma.


Nejmenovaná těhotná osoba usedne pohodlně na gauč, posvačí, a dá si žvýkačku. S bříškem je těžší se zvedat a tak žvýkačku po pár chvílích odloží na tácek na stoleček. Ta si začne žít svým životem a přesouvat se z místa na místo. Nakonec skončí přímo na ubrusu, na který si spřízněná osoba té těhotné odloží notebook. Ten bezvadně žvýkačku smáčkne, což zafunguje jako dostatečné lepidlo. Poté jedním tahem byl notebook zvednut a podlaha nalakována lakem na nehty.


Máme milého pošťáka. Nevím, jak to dělá. Chtěl bych být vyzenován jako on. „Dobrý den, mám pro vás balíček. Chtěl bych se zeptat, jste doma?“ ptá se pokaždé pomalu a důkladně. Je to milý člověk, kéž by jich bylo na poště víc takových. A takhle jednou zavolá, nejmenovaná těhotná osoba potvrdí, že je doma a za pět minut bude dole. Svlékne se do naha a vleze do sprchy. Najednou se rozezní zvonek.


Skoro každý zubař vám řekne, že je potřeba si čistit zuby aspoň třikrát denně, ideálně po každém jídle, a nejlépe po dobu patnácti minut. Zajímalo by mě, co si myslí o takových nejmenovaných těhotných osobách, které ráno koukají na ten kartáček v koupelně, ale úplně zapomenou ho použít.


Hladová žena je nepříjemná žena. Hladová těhotná žena je o to nepříjemnější. Proto je jídlo velmi důležité. Vždy je potřeba začít vařit o trochu dřív. Jakmile je hlad, už je pozdě. Opět nejmenovaná těhotná osoba si musela uvařit sama a proto si raději dala upozornění, kdy zapnout troubu. Zafungovalo to výborně. Trouba oznamovala hotový pokrm včas. Jen kdyby to jídlo nezůstalo na lince.


Léto je skvělé období. Každé období je v něčem skvělé, ale léto, kdy si můžeme na zahrádce natrhat maliny, jahody, borůvky, třešně, rybíz, atd. je k nezaplacení. Občas je to boj se škůdci, kdo to sní dřív. Jindy jsou keře a stromy obsypané, až se přemýšlí, kdo to bude všechno jíst. Vybízí se z bohaté úrody udělat třeba koláč. I jedna nejmenovaná těhotná osoba chtěla udělat svému muži jeden rybízový. Připravila si základ i polevu, rozpálila troubu, a zbývala poslední věc. Posypat to rybízem. Ten se však nacházel stále na keři.








Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family