Rekonstrukce: kuchyně

cs v kategorii family • 2 min. čtení

Lidi se dělí do dvou kategorií. Jedni, kteří milují rekonstruovat nebo jakkoliv jinak měnit svůj byt či dům. A já s Lenkou, kteří to nesnášíme.

Bytostně.

Je to hodně nervů a rozhodnutí, které nejde vymyslet bez chyb. Jdou udělat buď malé a nebo velké chyby. Neudělat chybu nejde. Proto je lepší byt koupit a brát tak, jak je. Vážně. Žít se dá nakonec se vším. Nejhorší je, když vynaložíte spoustu energie do plánování, a pak vám to buď pokazí řemeslníci, nebo zjistíte, že to není tak super, jak jste si mysleli.

Když rodina či přátelé přišli na návštěvu, říkali, jak to máme hezké. Někteří i jak to máme vymazlené. Bohužel my vidíme i to, že jsme třeba měsíc o něco usilovali a pak to dopadlo jinak…


Lenka má ráda oranžovou. Taky má ráda, když se zbytečně nevyhazují funkční věci. No a já nechtěl do rekonstrukce dávat příliš peněz. Zachovat stávající oranžovou kuchyni do toho krásně zapadalo!

Opatrně jsme ji rozmontovali a uklidili tak, aby při rekonstrukci nepřekážela. Naneštěstí jsme si to dělali sami a viděli prohnilý a polorozpadlý stav. Nevidět to, necháme ji dát zpět a jsme spokojeni. Ale takhle…

Takhle stavbaři už bourali příčky a my stále nevěděli, zda jít či nejít do nové kuchyně. Nakonec jsme šli. Bylo to dobré rozhodnutí a šlo to dobře, neb jsme byli nuceni si vybrat fakt rychle. Na pracovní desku jsme měli sotva půl hodiny a je to to nejlepší v kuchyni!

Vše, za co jsme nejvíc rádi, se vyřešilo rychle. Doporučuji při rekonsturování moc nepřemýšlet! Čím méně času, tím lepší.

Úplně nejméně času jsme vybírali podlahu. Tu jsme vlastně nevybírali. Jen jsme dostali doporučení na vinylovou podlahu, ověřili si, že to opravdu dává smysl, na prvním odkazu si předvybrali přibližný styl… na což jsme zapomněli a podlaháři jednoduše předběžný styl koupili a položili. Je úchvatná!

Nyní na ty Vánoce krásně ladí s naším půjčeným Herbertem! <3








Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family