Z domu domov

cs v kategorii family • 2 min. čtení

Lenka má hodně oblečení. Upozorňovala mne, že to je její specialita, abych s tím počítal při stěhování. Na to jsme odpověděl „ty máš hodně specialit“. Oblečení, knihy, všechno.

Ale po pravdě… toho není zase tolik. Je to rozhodně mnoho v porovnání s tím, co jsem vlastnil já. Vždyť jsem se odstěhoval kompletně omylem! Viz kulový blesk. Co je horší, jsou speciality sbírat různé věci.

Aneb v jedné domácnosti se potkaly dva póly. Lenka si věci nechávala a já je vyhazoval. Moje neschopnost si cokoliv nechat mi zachránil citát „dej ženě dům a ona ti dá domov“. Opravdu to funguje a místo holých stěn mám vše potřebné.

Citát pokračuje, také tam je „dej ženě potravinu a ona vám udělá jídlo“. To nefunguje zcela, ale reklamovat nebudu. Stačí dát Lence potravinu už umytou a nakrájenou (prý krájení je chlapská práce či co). Taky tam je „dej ženě úsměv a dá vám srdce“. Mohu podepsat!

Tak už jenom „dej jí semeno a bude z toho dítě“. Ale to bych nedoporučoval. Aspoň zatím, samozřejmě, že pak budu psát, jak mít dítě je ta nejúžasnější věc na světě. Důležitý tip je: při menstruaci má žena nejlepší předpoklady se zbavovat věcí. Fakt. Museli jsme se zbavit hodně věcí a pouze jednou za měsíc to šlo.

Udělal jsem Lence akční plán. Tabulku. Sloupce byly měsíce a řádky byly dny. Každý den se měla zbavit jedné věci, než se budeme stěhovat. Vůbec to nefungovalo. Dělalo se vždy dávkově, kdy Lenka potřebovala odpočívat a já využil možnosti vyhazovat věci. O 50 % se zvýšila pravděpodobnost schválení! I když třeba sbírku kartáčků máme stále.

Ale pozor, ještě důležitější poznámka pro muže: platí to na cokoliv. Pokud má žena menstruaci a neříká vám, že vás miluje, buďte na pozoru! Může se zbavit i vás. Nebo udělat i něco horšího, protože citátovtip končí: „žena rozmnožuje a rozšiřuje to, co je dané. Jak jí dáte hovno, buďte připraveni přijmout tunu sraček…“








Může se vám také líbit

cs Lenka mě podvedla, May 26, 2021
cs Hodinový manžel, September 10, 2020
cs Jsi fascinující!, February 22, 2021
cs Život za covidu, January 11, 2021
cs Hop do trouby, June 18, 2019

Další články z kategorie family.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family