Herní tip: Anomaly Warzone Earth HD

cs v kategorii reviews • 2 min. čtení

V únoru byl Humble Bundle for Android. Jelikož mám styl nakupování ála Humble Bundle rád, i tento bundle jsem si za několik doláčů pořídil. Koupil jsem to však jen abych to podpořil, protože v té době mne už dávno hry na mém Android telefonu omrzely…

V létě jsem si však koupil tablet s Androidem a Tegrou 3 a jako správný milovník IT hračiček jsem samozřejmě musel tablet podrobit různým testům včetně zkoušky různých her. Po pár týdnech jsem si vzpoměl, že vlastně mám někde v mailu klíč od her z Humble Bundle for Android a šel jsem instalovat.

Jelikož World of Goo jsem již měl, nadchla mě pouze jedna hra a to Anomaly Warzone Earth HD od 11 bit studio. Jedná se o opačnou verzi hry typu tower defense, což mám rád.

Hra nemá žádný velký příběh – jednoduše naši planetu obsadili emzáci a hráč musí takticky projet a zničit různé objekty na herní ploše, kde číhá spoustu nepřátelských věží, které se snaží hráčův konvoj zlikvidovat.

Na hře se mi líbí, že si mohu naplánovat úplně vše a kdykoliv v průběhu hry měnit. Mohu si naplánovat cestu, jaké jednotky mi budou pomáhat k vítězství, jaké vylepšení jim dám a také v jakém pořadí pojedou. Přičemž pro výhru na všem zálěží a hráč se musí opravdu snažit.

Z videa pravděpodobně není poznat, že hra je zpracovaná do detailů – při bližším pohledu je možnost vidět jak si autoři vyhráli s grafikou nebo se zvukem. Tedy hra je velmi líbivá. Na hratelnost při tom nezapomněli – dali si záležet i na každém levelu.

Hru jsem dohrál sice během několika hodin, ale bylo to velmi zábavné a proto doporučuji vyzkoušet.

Nutno poznameta, že hra lze hrát téměř na čemkoliv; lze ji sehnat v Google Play, v Ubuntu Software Centeru, v App Store, a snad i na PS3 či PC.








Může se vám také líbit

en Thinking is Hard, November 5, 2018
en Why We Should Learn to Fail, June 5, 2019
en Are You Resistant to Influence?, April 22, 2020
en Science Channels, August 29, 2018
en Tale of Two Brains, July 20, 2018

Další články z kategorie reviews.
Nenechte si ujít nové články díky Atom/RSS kanálu.



Poslední příspěvky

cs Mami, tati, přejde to, December 9, 2023 in family
cs Co vše bychom měli dělat s dětmi?, November 24, 2023 in family
cs O trávicí trubici, November 7, 2023 in family
cs Na šestinedělí se nevyspíš, October 28, 2023 in family
cs Copak to bude?, October 20, 2023 in family